INTRO OUTRO EXPERT
Logo sudah ada,
tapi tak tahu memperkenalkannya.
Produk sudah ada,
tapi tak reti nak ketengahkannya
Marketing dah banyak,
tapi branding tak menjadi.
PERNAHKAH ANDA ALAMI SITUASI DI BAWAH?
Boleh jadi puncanya adalah Video Intro Logo anda tidak menarik ! Suram je...
Adakah Anda akan terus upah orang untuk buatkan Video Logo bagi menghebahkan logo Anda?
SAMPAI BILA NAK UPAH ORANG BUATKAN VIDEO LOGO ANDA DENGAN KOS YANG TIDAK BERBALOI ?
BENDA SIMPLE JE KAN...
memperkenalkan ... Intro Outro Expert
Hanya 3 langkah mudah dan pantas untuk hasilkan video khidmat Anda, berkualiti tinggi lebih kurang 60 minit dengan menggunakan Software Intro Outro Expert
Langkah #1 : Pilih Template
Langkah #2 : Edit Template
Langkah #3 : Render to Video
Kenapa Iklan Video? Setiap hari anda tonton tv dan 'terpaksa' tonton iklan-iklan itu. Akhirnya, secara tak langsung anda akan ingat kepada sesetengah produk disebabkan oleh iklan yang 'terpaksa' anda tonton tu. Tapi nak beriklan kat tv mahal kot. Jadi alternatif terbaik buat peniaga online yang baru nak bermula atau mempunyai bajet yang terhad adalah dengan menghasilkan video iklan sendiri. Lepas tu, anda boleh gunakan video-video yang dibuat untuk dimuatnaik ke media sosial.
Apa Lagi Yang Menarik Dengan Software Intro Outro Expert Ini?
=> terdapat beberapa template video yang sedia untuk diubah
=> boleh perkenalkan website anda, masukkan gambar logo/brand Anda
=> terdapat beberapa pilihan lagu background untuk digunakan
=> Tak perlu install software ke phone atau laptop anda
=> Hanya perlukan line internet, login dan terus mula buat video logo
=> Akaun personal software adalah milik anda yang tidak berkongsi dengan orang lain
=> Walaupun logo yang sama, Anda masih boleh pelbagaikan video logo untuk event yang berlainan, depend on your creativity
=> boleh menyediakan servis jualan video logo ini kepada unlimited clients, 1 video logo = RM 20 pun , dah boleh buat income
"SAYA BERMINAT! BERAPA PELABURAN SAYA HARI INI UNTUK MILIKI SOFTWARE INI?"
HARGA PRODUK ?
Harga asal = RM 179.
SPECIAL DEAL
DISKAUN 70%
@ JIMAT RM 126
RM 53 SaHaJa