aAARGGh

RUNSING TAK TAHU MACAM MANA NAK BUAT video yang gempak ?

Nak upah video designer, kosnya mahal . Katakan 1 video kosnya RM100, jika 5 video kosnya RM500, rabak poket tuh. Aaarggh mana mampu !

image

ENGAGE TRAFFIC VIDEO

Sebuah perisian berasaskan web untuk menghasilkan Video Iklan yang GEMPAK

3 LANGKAH MUDAH
image

1.

Login

Log masuk link perisian

2.

Edit

Kemaskini Video berdasarkan Template Video yang sudah disediakan

3.

Render to Video

Langkah terakhir iaitu proses tukarkan template yang sudah dikemaskini menjadi video

3 LANGKAH MUDAH

- kemudiannya gambarkan dalam bentuk grafik

image

Log masuk website

- isi maklumat email dan katalaluan yang sudah disetkan semasa pendaftaran

image

Kemaskini Template Video

- boleh kemaskini text dan gambar

image

Render kepada Video

- mula render kepada video selepas anda sudah siap mengemaskini template video

Contoh Video Iklan yang boleh dihasilkan

MENARIK KAN ?

KENAPA IKLAN VIDEO ?

Setiap hari anda tonton tv dan 'terpaksa' tonton iklan-iklan itu. Akhirnya, secara tak langsung anda akan ingat kepada sesetengah produk disebabkan oleh iklan yang 'terpaksa' anda tonton tu. Tapi nak beriklan kat tv mahal kot. Jadi alternatif terbaik buat peniaga online yang baru nak bermula atau mempunyai bajet yang terhad adalah dengan menghasilkan video iklan sendiri. Lepas tu, anda boleh gunakan video-video yang dibuat untuk dimuatnaik ke media sosial. 

Apa Lagi Yang Menarik Dengan Software Engage Traffic Video ? 

- terdapat beberapa template video yang sedia untuk diubah
- boleh guna ayat sendiri, masukkan gambar berkaitan produk Anda
- terdapat beberapa pilihan music background untuk digunakan
- Tak perlu install software ke phone atau laptop anda
- Hanya perlukan line internet, login dan terus mula buat video iklan
- Akaun personal software adalah milik anda yang tidak berkongsi dengan orang lain
- Boleh menghasilkan unlimited video berasaskan Engage Traffic Video, depend on your creativity
- Boleh menyediakan servis jualan video iklan ini kepada unlimited clients,
1 video iklan = RM 50 pun , dah boleh buat income.

"SAYA BERMINAT ! 
BERAPA PELABURAN SAYA HARI INI UNTUK MILIKI 
SOFTWARE INI ?" 

image

Harga Asal = RM 200.

Special Deal Discount 70 %

@ Diskaun RM 140

@ Jimat RM 140

= RM 60 SaHaJa

SUPER SPECIAL PRICE
 = RM 40 SaHaJa
(sehingga 12/6/2020 sahaja iaitu dalam tempoh PKPB)

image image

DISCLAIMER
Engage Traffic Video do not provide any warranty or guarantee as to the accuracy, timeliness, performance, completeness or suitability of the information and materials found or offered on this website for any particular purpose. You acknowledge that such information and materials may contain inaccuracies or errors and Engage Traffic Video expressly exclude liability for any such inaccuracies or errors to the fullest extent permitted by law. Any use of any information or materials on this website is entirely at your own risk, for which Engage Traffic Video  shall not be liable. It shall be your own responsibility to ensure that any materials or information available through this website meet your specific requirements.